За продажба Строителен терен, Verhnij Jaseniv, Ivano-Frankivs'k, Украйна, Ukraina, Ivano-Frankivska Oblast, Verhovynskij Rajon, Verhnij Jaseniv

За продажба - Cod. 38986

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 7500 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Ще продам хабитат от 74 ара в сърцето на Гуцулския край, в Карпатите, в село Верхният Ясенов, състоящ се от три парцела.

Местообитанието е разположено на 10 минути по пътеката от центъра на селото с магазини и църква, на няколко километра от столицата на хуцулския регион - Верховина (бивша Żabie), на 120 км от Иванофранковск (бивш Станислав), на 120 км от Черновци, на 60 км от Коломия. 10 -15 минути пеша от асфалтовия път, достъп до къщата с офроуд кола в сухо време през лятото. През зимата квадратен цикъл или шейни. Възможност за наемане на автомобил или камион - за довеждане на необходимите неща. Започнаха първоначалните работи по изграждането на път директно към парцела, завършването изисква инвестиции.

Място с голям потенциал, идеално за туристическо общежитие, малък хотел, агротуризъм. Два парцела, около 25 ара, са неразработени, от един източник.

На третия парцел (25 ара), жилищна къща, изработена от смърчови трупи, без мазе, каменна основа, 9.03х10.30 м. (Повечето е здрава топка от 50-те години на миналия век), изолиран партер, реновиран преди 9 години, течаща вода в собствения си изкопан кладенец (Дълбочина 12 м), бойлер, изпускателна яма, електричество, покритие на мрежата на мобилни телефони, сателитна телевизия.
В предната част на къщата има покрита веранда с изглед към долината на Черен Черемош. Приземен етаж - хол с кухненски бокс, спалня, коридор, баня (душ) с тоалетна и три помощни помещения - едно с възможност за преустройство в стая. Височина на тавана над 7 м - не е изолирана, възможно е преобразуване в 4 спални с мецанини и баня. Къщата е била обитавана през цялата година - електрически нагреватели, печка, камина. Покрив, покрит с цепена смърчова херпес зостер, през 2017 г. отново запазен чрез средства, внесени от Полша. Баня - плочки, душ, умивалник. Кухнята е оборудвана с ръчно изработени шкафове, направени от местен дърводелец, кухня с дърва, отоплява цялата стена в хола и електрически котлон.


В допълнение, на парцела втора къща с подобна площ, с веранда, труп, взети от планините и сгънати върху парцела за туристическото общежитие, на туристическия маршрут до Pisany Kamień (1,5 часа). Къщата е историческа, от края на деветнадесети век, разширена през двадесетте години на ХХ век, в отлично състояние. Две стаи и коридор. Реконструирани са: пещ от глинен хляб с открито огнище и печене и втора глинена, с покрито огнище и печене. Къщата има веранда с красива гледка към долината, т.нар dranka (уникална!), която е дъска (не херпес зостер) SPACED.
На парцела има земна изба и дърво с малка кокошарница.
Уникални стари сортове ябълки, на верандата на жилищна къща орех. Зад оградата - гора - гъби, къпини, диви ягоди.
ФОТОГРАФИТЕ ПОКАЗАТ ОБЩО ОБЛАСТ ОТ 25 ОБЛАСТИ НА СТРОИТЕЛЕН ПЛОТ
И 49 AES НА СЛЕДНИТЕ СТРОИТЕЛНИ ПЛОЩИ.

Останалите 49 арена са разделени на 2 парцела с подобна площ. На един от тях се разбива източникът, който в момента е включен в импровизиран резервоар за вода. По време на отсъствието на собственика, съседите използват водата.

Цена на незастроени парцели - $ 1300 / кв.м Застроен парцел от 1300 долара за ар + 10 000 долара за сгради с оборудване. Цените са по договаряне при закупуване на 3 парцела.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB