За продажба Къща, Hnidyn, Киев, Украйна, Центральная

За продажба - Cod. 40421

  • Типология: Къща
  • Област: 1200 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 3

Златото не изисква позлата - така можете да кажете за английския стил. Това означава, че трябва да е скъпо и благородно, но сдържано, без излишни украшения и сърма.
Къща в английски стил, би било уместно да я наречем класическа. Такива къщи се считат за стандарт на надеждност, стабилност и съответстват на умерения размер на живота на британската аристокрация.
Сградата е с елегантен дизайн, защото съчетава фундаментална мощ, изискана изтънченост и прецизност, благородство и лукс. Отначало може да изглежда, че гледате не към английска къща, а към истински средновековен замък, който привлича с величието си.
Пейзажът на английското имение много прилича на естествения. Няма обичайна пропорционалност и тежест на линиите. Всички елементи са разположени на сайта в произволен ред. Основната отличителна черта е непредсказуемостта.
Композициите са проектирани по такъв начин, че е било просто невъзможно да се забележат всичките им компоненти едновременно. Всяка нова морава се появява напълно неочаквано, засега се крие зад буйна растителност или завой в пътеката.
Няма място за монотонност. Всички детайли са щателно изработени и поставени чудесно хармонично. Ливадите на ребрата се редуват с величествени горички на вековни дървета, подредбата на тревните площи се подчертава от храсталаците ...
На това приказно място има удивително чувство за пропорция, което е способно да надари благородство дори и на пръв поглед прости цветни лехи. Поради способността да се играе на контрасти се създаде уютна атмосфера и накрая много благоговейно отношение към баланса на функционалността и естетиката.
Лесно е да се разберат тези, които са възхитени от благороден лукс и аристокрация. Английският стил в интериора пленява с изящество и подбрани с вкус детайли.

Интериорът на къщата може да се характеризира с такива понятия като почтеност и лукс.

Дизайнът на къщата привлича вниманието със своята аристократичност и елегантност. С външен консерватизъм изглежда уютно и ви създава за приятен престой - холът е изпълнен с приятно осветление, създавайки мека атмосфера. Стаите са особено шикозни с богати обемни завеси. През студения сезон комфортът се засилва от мраморна камина.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB