За продажба Сграда, Kiev, Киев, Украйна, Lisna 91

За продажба - Cod. 34477

  • Типология: Сграда
  • Област: 480 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Вашето внимание е представен резиденции ВИП клас в елитния курорт Киев - ". Puszcha-Водица" Живописно място за тези, които обичат да диша чист въздух и да се насладите на прекрасната природа, не се движат далеч от града.

Парцелът от 12 хектара, с достъп до гората. Великолепната къща, която се комбинира три етажа от 480 кв.м.. Той е изграден в съответствие с Western европейския модел на специален проект. Всички материали, използвани за строителство са екологично чисти.

Покривът е направен от естествена керамични плочки компания "Creaton". Този материал е устойчив на температурни промени и действието на биологично и химично активни.

Вратите са изработени по поръчка от борова гора, на входа - пепел, елементи на стълби и стълбища - дъб и бук. Дърво радиация контрол върху документа за потвърждение. За да се осигури високо ниво на естествена светлина и добра топлоизолация пребиваване, е отговорен 85 пластмасови прозорци с двоен стъклопакет.

Пълна независимост от външния свят: комфортно настаняване в надеждността на резиденцията и непрекъсната работа на доставеното оборудване, собствен трафопост (160 кВт) и бензин генератор с автоматичен старт (6 кВт), както и добре buchakskogo слой на дълбочина на водата 75 m, със система за филтриране. , пречистване и омекотяване на вода.

Но най-забавното е цената. Само 1 800 щатски долара. на квадратен метър жилищна сграда, в с всички мебели, уреди и скъп финала!

Директни собственици контакт предотвратяване на излишни разходи за посредници.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB