За продажба Строителен терен, Berezhnytsia village, Lviv, Украйна, Sichovykh Striltsiv Str. 1 а , 2 а

За продажба - Cod. 27201

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 133000 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Cash инвестиции в покупка на парцел с недвижимо имущество (архитектурна забележителност: от 19-ти век дворец и парк комплекс) в
Украйна за изграждане на VIP ниво комплекс за отдих
A парцел, състояща се от два парцела с обща площ от 13.3 hectareswith дворец и парк комплекс: 19-ти век пребиваване имението на семейство Baron Brunicki с крилото andstable. Дворцовият комплекс е заобиколен от 3 - хектара парк е създаден през 19 век.
Транспортни разстояния от имота:
- Раион административен център Стрий: 8 km
- Национална магистрала Chop-Лвов-Киев (част от международен транспортен коридор): 6 km
- A национален курорт и лечебен център в Morshyn: 15 km
- Стрий железопътна гара (част от международния железопътен транспортен коридор): 8 km

Границите на земеделските парцели: гора (национален резерват) в южната част, една област, в северната част, както и поле на запад и на изток
Южната част на парцела е заето от един фрагмент от гората, от която през 19 век е създаден на 3 - парк с площ от имоти, ориентир на парк и градина дизайн изкуство, в което за ценности дървесни и растителни видове растат.

Развлекателни характеристики на обекта и туристическа привлекателност

    Местоположение в близост до известните курорти на лечение, Трускавец и Morshyn известен със своите минерални води: Morshynska и Truskavetska
    Местоположение в непосредствена близост до една от основните и най-големите транспортни възли в Западна Украйна, Стрий разширява възможностите за увеличаване на притока на туристи от европейски и други страни.
    Наличие на исторически и културен комплекс имот в рамките на обекта: имение от 19-ти век и парк от 19 век - забележителност на парка и градина дизайн изкуство.
    Местоположение в живописен район с красива гледка, екологично - чист район с ниска гъстота на населението и ниска натиск върху жилищна инфраструктура, както и съседството на обекта до национален резерват.
    Историческо и културно привлекателността на региона (уникално и богато историческо наследство, наличие на значителен брой исторически, културни и архитектурни забележителности).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB