За продажба Търговско предприятие, Khmelnitskyi, Khmelnytskyj, Украйна, Курчатова, 8

За продажба - Cod. 38103

  • Типология: Търговско предприятие
  • Област: 5800 m²
  • Номер на стая: 50
  • Етаж: 2

Хмелницки завод "Thermoplastic Automatic" - специализирано предприятие за производство на машини за леене под налягане. Високото техническо ниво на произвежданото оборудване позволи изнасянето му в много страни. Понастоящем в производствената програма на предприятието са формирани следните основни области: Автоматични формовъчни машини и шприцмашини от нови серии, специални машини за леене под налягане. Оборудване за опаковане (оборудване за производство на полимерни контейнери и опаковъчни продукти за хранителната, фармацевтичната, нефтопреработвателната и други индустрии), включително и оборудване за раздуване. Оборудване за рециклиране на термопластични материали с различна форма (втулки, отпадъци, дефектни продукти, полимеризационни единици, филмови отпадъци). Оборудване за преработка на селскостопански продукти (екструдери за преработка на фуражно зърно). Потребителски стоки (пластмасови изделия за бита, газови котли). В допълнение към серийното производство, компанията стартира и производството на модел DE3132-250TS1 с хидравлика от Mannesman Rexroth и Parker, както и сензори за изместване на Balluff. От 2004 година, ние също инсталираме помпите на Parker на машини за леене под налягане на модели DK3330.F1. В допълнение към серийното производство на автоматични формовъчни машини за специални поръчки, накрайник с филтър за горещи леярски форми, сушилня, конвейер с сепаратор за извършване на готови продукти и плъзгачи, термостат, вакуум товарач.

 За съжаление, след разпадането на СССР, производственият капацитет на завода започва да избледнява и сега се продава частично на всеки, който пожелае. Сега ви предлагаме да закупите цех за 4000 м² и 50 офис помещения с обща площ от 1800 м². по отношение на цената е възможно договаряне. Свържете се с нас за повече информация.

В град Хмелницки, най-евтиният имот в Украйна, с население от над 300 000 души, чуждестранни инвеститори и предприятия създават работни места за хората, а в замяна получават най-добрите условия за развитие на бизнеса и най-ниската цена за производство в Европа. Хмелницки е един от най-успешните градове в Украйна, свързващ западната и източната Украйна, градът е разположен на голям кръстопът на железопътни линии, през които преминават всички влакове на страната. В Хмелницки има най-големия пазар в страната и се провеждат най-активните проекти за строителство на недвижими имоти; можете да оборудвате всеки бизнес и производство тук.
Винаги можете да говорите за перспективите на нашия град, но е по-добре незабавно да пристъпите към действие. Ако се интересувате от закупуване на търговски недвижими имоти в нашия град и във всяка друга местност са странни, то веднага се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогнем да намерите нещо.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB