За продажба Двустаен, Lviv, Lviv, Украйна, Starojewrejska

За продажба - Cod. 39122

  • Типология: Двустаен
  • Област: 63 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

Двустаен апартамент в центъра на стария Лвов.

Ще продам двустаен, модерен и стилно обзаведен апартамент, разположен в центъра на стария Лвов в масивна сграда. Къща изолирана със стиропор и измазана. Сградата се намира в историческата част на града, на 100 метра от кметството и на 200 м от Латинската катедрала на улица Starojewrejska.
Апартамент на два етажа (3-ти и 4-ти етаж в 4-етажна тухлена сграда). Апартаментът има балкон. Използваема площ 62,7 м2. На 3-ти етаж, коридор 5,3 м2, отделна кухня 7,9 м2, баня с тоалетна 3,5 м2, хол 18,4 м2, на 4-ти етаж стая (спалня) 27,6 м2. Помещенията са свързани с вътрешни дървени стълби върху метална конструкция. На пода в стаите има дъбов паркет, плочки в банята, гъвкава облицовка в кухнята и коридора. Изложбата от световните страни - на юг - ресторантът е много добре осветена, с гледка към вътрешния двор на къщата. Нови дървени прозорци с немска арматура Roto, тройно стъкло. Отопление: газови и електрически конвектори. Ново медно окабеляване Нови водопроводи, 2 водомера. Продава се с мебели по индивидуална поръчка (дивани, маси, столове, шкафове, огледала) и санитарно оборудване (вана, тоалетна), вградени мебели (в кухнята, банята и гардеробите в стаите), вградени уреди - висок клас оборудване (газова печка, аспиратор, микровълнова фурна, бойлер, газомер, пералня, хладилник). Всичко е ново, година на монтаж 2015-2018. Стационарен телефон, интернет, домофон. Към апартамента има прикрепено мазе с площ от 4м2. Безплатните паркоместа за жителите са разположени на 150 м от сградата.
Над апартамента и от двете страни на апартамента е таванско помещение с достъп до собствен покрив. Покривът е скрит от покривен лист. От покрива се разкрива великолепна гледка към Кметството, панорамата на Лвов и замъка на хълма (Високият замък). Възможно е да се организира голяма наблюдателна площадка (140м2). Възможно е също така да се разделят помещенията на два отделни апартамента с отделни входове, реконструкция за промяна на размера и броя на помещенията, разширение поради таванската площ.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB