За продажба Хотел, Днепропетровск, Dnipropetrovs'k, Украйна, ул.Горького,11

За продажба - Cod. 27817

  • Типология: Хотел
  • Област: 1577 m²
  • Номер на стая: свободная
  • Етаж: 4

Ако сте любители на историческа архитектура, тогава тази оферта е за вас. Продава уникален Art Nouveau сграда в центъра на Днепропетровск, на улицата. Горки, 11. Къщата има две основни фасада, украсена с тухлена украса, една от които с изглед към улицата. Bitter, а вторият - на улицата. Охраняеми граници. Общата застроена площ на 1576,7 кв.м. включително:
Първи етаж - 312,8 кв.м., етаж височина - 3.9 m.
Втори етаж - 323,9 кв.м;. височина етаж - 4,02m.
Трети етаж - 336,5 кв.м;. етажна височина - 3.63 m.
Горен етаж - 333,3 кв.м;.. височина етаж. - 2.5 m.
До всички етажи, свързани с комуникациите.
През 2015 г. работи за възстановяване са извършени:
• изработен от 100% демонтаж на покрива, монтаж на метална конструкция, пароизолация системи, хидроизолация, топлоизолация на покриви, монтаж на метални покривни и водосточни системи, монтаж на покривни прозорци.
• В съответствие с решението на проекта работи по разработването на проекта на земята отбелязване на устройството стоманобетонни връзки, отварянето на прозоречните отвори, подреждане на ями, монтаж на сенници за ями.
• 100% остъкляване фасади; всички енергоспестяващи прозорци, шумоизолация, партер и сутерен - предпазно стъкло с нажежено стъкло; централната проекция на главния вход декоративна кутия, изработена от ясен (двойно стъкло).
• Реставрация на фасади, реконструкция на балкони в съответствие с разработената технология предната работи изпълнение украински Research "UKRNIIPROEKTRESTAVRATSIYA" Институт.
Основното предимство на архитектурата на сградата е нейната историческа дизайн, високи тавани, отлична локация: транспортиране на пътни и железопътни пътища, инфраструктура, отдих курортно селище. В 10 мин. ходи на тях парка. Глоба.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB